Welkom

Welkom op Helmond Mauwt.
Hier mauwen wij graag over Helmondse onderwerpen wanneer wij dat graag willen.
U mag uiteraard ook mee mauwen, dat kan onder elk bericht.

maandag 4 maart 2013

Dreigt u dakloos te raken? Dan kunt u kapot vallen.

In de gemeente Helmond kunt u kapot vallen als u dakloos dreigt te raken. Let wel, u dient wel aan de volgende voorwaarden te voldoen:

- U bent niet verslaafd of veroordeeld,
- U heeft geen schulden,
- U bent verder geen hopeloos geval.

Als u niet aan deze voorwaarden voldoet, dan krijgt u geen woning aangeboden. In alle andere gevallen dus wel. Daar hebben we in Helmond instanties voor. Die dat netjes voor u regelen.

Maar u als hardwerkende burger, die altijd netjes zijn rekeningen betaald, kunt gewoon dood vallen. Lekker op straat wonen. Met kinderen. De gemeente en haar instanties zijn compleet achterlijk geworden. Hieronder het übertrieste verhaal van Samantha, geplaatst op de weblog van Helmond

HULPROEP VOOR SAMANTHA in Helmond
Ik zou graag even jullie aandacht willen vragen voor een belangrijke zaak.
Het gaat over mijn vriendin Samantha.
Zij word per 1 April buiten haar schuld om, uit haar huurhuis gezet.
Dus met andere woorden, gewoon op straat.

Gemeente Helmond leeft wel met haar mee, maar stuurt haar van het kastje naar de muur. Instanties kunnen haar niet helpen omdat ze een vrouw is die te goed van verstand is (!!)
Omdat ze alles op een rijtje heeft (nu nog), haar zaakjes goed kan regelen, word ze nergens geholpen. Moet je dan eerst de goot in om geholpen te worden, lijkt mij de omgekeerde wereld.

Er is tot nu toe voor haar geen woonruimte beschikbaar, want WOONIEZIE in HELMOND ( waar ze al 3 jaar is ingeschreven ) laat het totaal afweten. Wat betekend dat ze met 2 kinderen, een hond en zijzelf over 3 weken op straat komt te staan.
Ikzelf heb alle DJ’s, TV zenders, wethouders, burgemeester en kranten aangeschreven.
En ik ga nog verder, al moet ik tot aan de minister gaan. Elke week zal ik schrijven, net zolang tot er iemand reageert en actie onderneemt. Wil je helpen, stuur dit naar zoveel mensen toe, zeker in de buurt van HELMOND, dat we een ketting reactie ontketenen.
Zodat iedereen weet dat dit niet mag en kan en dat ze het lezen.

Vandaar dat ikzelf in de pen ben gekropen en deze HULPROEP hier neer zet. Het word tijd dat zij en haar kinderen geholpen gaan worden.
Rolando Kinderartiest 

Wij van Helmond Mauwt  steunen deze noodoproep. Wij zien daarom ook maar door de vingers dat Rolando Kinderartiest zijn artiestennaam gebruikt voor reclame doeleinden.

Wij zeggen daarom,. heren politici, komt u eens van het pluche en doe eens wat nuttigs voor deze mevrouw! De SP heeft inmiddels deze boodschap goed opgepakt en een paar kritische vragen gesteld. 

Word ongetwijfeld vervolgt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten